Cyprus Theatre Organisation

Εύρος Βασιλείου

Σπουδές: Απόφοιτος Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδης (2013-2016). Επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελλάδος.

Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις «Η τοσοδούλα» του Hans Christian Andersen σε διασκευή της Χριστιάνας Αρτεμίου στον ρόλο του Πρίγκηπα Κορνήλιου και σε σκηνοθεσία της Έλιας Ιωαννίδου στο Act studio, «Έγκλημα και τιμωρία» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη στον ρόλο του Νικολάι (στο οποία ήταν και βοηθός σκηνοθέτη) στο Θέατρο Διόνυσος, «Για την Κύπρο» του Ανδρέα Δαμιανού στον ρόλο του Δώρου σε σκηνοθεσία Φώτος Φωτιάδης στη Νέα θεατρική ομάδα, «Χάνσελ και Γκρέτελ» των αδελφών Γκρίμ σε διασκευή της Χριστιάνας Αρτεμίου στον ρόλο του Χάνσελ και σε σκηνοθεσία του Θανάση Δρακόπουλου, «Η πεντάμορφη και το τέρας» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Μάριου Κακουλλή στον ρόλο του Lumiere στο Σατιρικό Θέατρο, «Βάφ’ τα μαύρα αλά κυπριακά» των Ρέππα και Παπαθανασίου σε διασκευή Μαρίνας Φραγκεσκίδου και σκηνοθεσία Κώστα Καζάκα στον ρόλο του Δημήτρη και στην θεατρική παράσταση «Αχαρνείς» του ΘΟΚ σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή στους ρόλους του Κήρυκα, Ξανθία, Ισμηνία, δούλος Λάμαχου και Χορό.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές «Πάστα Πομιλώρι», «Τατουάζ», «Πεταλούδα», «Άλλα λόγια θκειέ παπά», «Χάλκινα χρόνια» και «8 λέξεις».